Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

En del av Løvold Solution

Spirit of Safety

SOS (SPIRIT OF SAFETY) har over flere år utviklet klær til yrkesgrupper som må jobbe ute under ekstreme værforhold med vann, vind og kulde.

SOS Aqua serien; for de som jobber i det våte element, hvor det er lagt vekt på funksjonsriktige klær med hensyn til å ha riktig vanntetthet, slitestyrke, passform, synlighet og sikkerhet med spesialdetaljer.

SOS Artic serien; for de som jobber i det virkelige kalde element, hvor det er lagt vekt på funksjonsriktige klær med hensyn til å ha riktig isolering, slitestyrke, passform, synlighet og sikkerhet med spesialdetaljer.

SOS Rescue serien; for de som trenger en redningsvest hvor det er lagt vekt på komfort, sikkerhet og spesialdetaljer. Materialvalget er det samme som i Aqua serien og skal kunne kombineres med hensyn til profilering.

Se katalogen her