Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

En del av Løvold Solution

Om oss

I over 80 år har Løvold vært en samarbeidspartner med norsk næringsliv generelt, fiskeri og havbruk spesielt. Fra kystfiskerne til dagens høyteknologiske havbruksnæring, i alle år med kompetanse og kvalitet som de bærende prinsipper.

I dag er det tredje generasjon Løvold som driver familievirksomheten videre med mange av de samme verdiene som ved starten i 1938. I selskapet Løvold Solution viderefører André Løvolds gren av familien mye av de opprinnelige konseptene i Løvold konsernet, gjennom driftsselskapene Løvold as, Havbruksloggen og Løvold Havpark.

Løvold as tilbyr komplette systemer til fortøyning av oppdrettsanlegg og andre flytende installasjoner i havet – fra beregning til ferdig design.

Våre produksjonslokaler og verksted er av Norges største, hvor store mengder tauverk, anker og kjetting bearbeides etter bestilling.

Løvold as er en akkreditert virksomhet, NS-EN ISO  17020:2012 for gjennomføring av fortøyningsanalyser. Selskapet er også sertifisert etter NS-EN ISO 9001 kvalitetssystem og er sertifisert til å foreta kontroll og godkjenning av av  løfteredskaper og fallsikring. Se vår godkjenninger her.

 

– Løvold as er en del av Løvold Solution.