Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

En del av Løvold Solution

Sjekk vesten-dagen!

Neste sjekk vesten-dagen er 26. mai! 

Din oppblåsbare redningsvest inneholder en utløser som består av en Co2 sylinder og en Cellulose-tablett, samt en oppblåsbar lunge. Det er svært viktig for både din sikkerhet og vestens levetid at disse blir vedlikeholdt.

Hvert år burde du sjekke redningsvesten din. Det kan ha kommet hull i den, cellulosetabletten kan ha gått ut på dato og gasspatronen kan ha gått.
Merk: Det er kun Cellulose tabletten som er “ferskvare” og krever hyppig bytte! Co2 sylinderen byttes kun ved bruk eller skade. Men det er viktig å sjekke at sylinderen er godt tilskrudd i utløsermekanismen før bruk.

I forbindelse med innføringen av årlig “Sjekk vesten-dag”, har Redningsselskapet utviklet et e-læringskurs som tar mellom 10 og 20 minutter å gjennomføre. Sjekk den ut, om du er usikker på hvordan du skal gå frem når du skal sjekke vesten. Regatta har også utformet flere nyttige og informerende veilednings videoer, for når og hvordan man bytter de ulike tingene på deres modeller.

Behov for ny redningsvest eller ved spørsmål, ta kontakt med en av våre selgere eller sjekk vårt utvalg på redningsvester. Vi har SOS-redningsvest og et bredt utvalg fra Regatta.