Nå kan du kapre drømmejobben!

Løvold-Biv-styrker-laget
Styrker laget: Administrerende direktør i Løvold AS, André Løvold, jakter på en sulten og offensiv salgssjef. 

AV

 

Når Løvold AS satser tungt for å kapre nye kunder, kan du sikre deg drømmejobben i selskapet som i 78 år har vær den trofaste støttespilleren til havets arbeidsfolk. 

Det er suksessen innen havbruk som har spist opp kapasiteten i dagens salgsledd. Derfor må administrerende direktør André Løvold ut på jakt etter den perfekte salgssjefen når selskapet skal styrke sin posisjon innen industri, offshore, havn og bryggeanlegg.

– Med hele Norge og Svalbard som nedslagsfelt finnes det uante muligheter for å dra i land nye og spennende kunder. Den rette personen vil får stort armslag.

For Løvold AS er det ekstra motiverende at de i sterk grad er med på å bidra til trygge lokale arbeidsplasser, så blir dette litt mer enn bare forretning. Det dreier seg like mye om forankring og en sterk følelse av å gi noe tilbake til samfunnet, sier André Løvold.

Tung spisskompetanse

Den nye salgssjefen vil også få den unike muligheten til å trekke veksler på et kobbel av flink fagfolk i hele Løvold-konsernet. For veldig mye av den tunge spisskompetansen som er opparbeidet gjennom 78 år, er meget overførbar til dagens krav og løsninger.

1
Neste levering: Mikal Åsjord i full gang med å kveile opp neste leveranse av wire. FOTO: RUNE NILSEN, BODØ NU RESPONS

2
Brenner for jobben: Mikal Åsjord i dyp konsentrasjon når en wire skal spisses i henhold til kundens ønsker. Hvert ledd i prosessen blir nøye kvalitetssikret.  FOTO: RUNE NILSEN, BODØ NU RESPONS 

– Det er bare snakk om kort tid før det kommer nasjonale krav til godkjenning og vedlikeholdsrutiner for flytebrygger og lignende anlegg, sier Løvold. Og da er det veldig greit å vite at du har hatt solid ekspertise i ryggen når forankring blir beregnet, konstruert og produsert.

Løvold stiller også med et sterkt fortrinn i kraft av at de har etablert Havbruksloggen, et selskap som utvikler programvare, app´er og digitale styringsverktøy.

– Her har vi programmere og utviklere som kan skape løsninger også for andre typer bedrifter, poengterer Løvold.

3
Egne utviklere: Daglig leder i Havbruksloggen, Magnus Skyrud Jensen, fronter Løvolds offensive, digitale satsning på utvikling av programvare og app´er. FOTO: RUNE NILSEN, BODØ NU RESPONS

Trivsel 

Som lokaleid familiebedrift legger Løvold AS avgjørende vekt på at de ansatte skal trives:

– Vi har stor tro på verdibasert ledelse hvor alle får være med på å bestemme over sin egen hverdag, sier André Løvold.

Dessuten er han stort over at det er høyt under taket i bedriften, hvor humor er en sentral del av arbeidsdagen. Som da han hadde med faren sin på omvisning i de nye lokalene. Da kom følgende kontante replikk fra en av veteranene i bedriften: – Åja, jeg ser du har med deg Tusenhjemmet i dag!

Optimale råvarer

De store leveransene til havbruksnæringen betyr også at bedriften sitter på betydelig innsikt i hva som er de optimale råvarene. Løvold AS importerer tau og stål fra Østen, men når det gjelder de kritiske elementene, så er det fortsatt norsk stål som gjelder. Dette til tross for at prisen er vesentlig høyere.

– Her er det null rom for feil og alt metallet er røntgenfotografert for å sjekke at det holder den påkrevde standarden, sier Løvold.

Volumet i produksjonen er imponerende, den årlige produksjonen av tau tilsvarer avstanden Bodø-Oslo – tur/retur. Og det er ikke hvilket som helst tau, her er det snakk om en diameter som i gjennomsnitt ligger på 64 millimeter.

4
Fagfolk i alle ledd: Produksjonsmedarbeider Aage Krekling sørger for at trossespleisen blir gjennomført på en hundre prosent forsvarlig måte. FOTO: RUNE NILSEN, BODØ NU RESPONS

Frisk og stor satsing

Johan Løvold startet sin historiske karriere på Falckodden i Bodø i 1938. Store deler av driften ble så flyttet til Breivika på 90-tallet. Satsingen med TOOLS Løvold resulterte i ny stor butikk på Rønvikleira. Og nå har Løvold Solution og Løvold AS flyttet inn i nye, moderne lokaler helt på kaikanten ved Rønvik Havn. Her er det lagt til rette for en frisk og stor satsning også mot andre næringer i tillegg til havbruk, der bedriften har sitt største marked.

– Vi har støttet havets og kystens arbeidere helt fra 30-tallets kystfiskere og frem til dagens høyteknologiske havbruksnæring. Nå er vi klar for å ta steget videre, konkluderer administrerende direktør i Løvold AS, André Løvold.

5

 

Til stillingsannonse: 

http://lovoldas.no/?lovoldas=stillingsannonse